Spørgsmål og svar

Hvordan søger jeg om et NordicLån?

Bare udfyld formularen her på siden og send den til os. Så foretager vi en kreditvurdering med det samme. Hvis du søger om lån i vores åbningstid, får du svar allerede inden for en time.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne mellem 10.000 og 50.000 kr.

Hvad bliver min rente?

Når vi har fået din ansøgning, foretager vi en individuel kreditvurdering. Her fastlægger vi dit lånebeløb. Renten på Nordiclån ligger på 9,90 - 26,08 procent og er variabel.

Hvor hurtigt kan pengene stå på min konto?

Du får pengene på din konto hurtigst muligt - enten den dag, vi godkender lånet eller senest hverdagen efter.

Hvordan får jeg lånet udbetalt?

Du skal blot underskrive den låneaftale, vi sender dig, når lånet er godkendt. Hvis du underskriver med NemID, kan du have pengene den samme dag, vi godkender lånet, eller senest dagen efter. Hvis du foretrækker en fysisk kontrakt, får du den med posten. Vi overfører pengene, så snart vi har fået den retur med din underskrift.

Løber jeg nogen risiko, når jeg optager et NordicLån?

Nej. NordicLån er et kontantlån, vi giver under ansvarlige forhold. Det er vigtigt for os, du kan have en stabil økonomi - også når du låner - og det tager vi højde for, når vi behandler din ansøgning.

3 tips til din økonomi

Inden du låner, kan det være en god ide at få overblikket over din daglige økonomi. Her får du 3 tips, der gør dig klogere, før du låner.

1. Læg et budget 
Hvor mange penge går der til husleje, telefon, forsikring og alle dine andre faste udgifter? Transport, mad, fornøjelser? Gør plads til det hele i dit budget - sammen med dine indtægter. Så slipper du for at stå med en tom konto, når mekanikeren eller tandlægen skal betales. 

2. Se, hvad du har til rådighed
Budgettet giver dig overblik over udgifter og indtægter - og det fortæller, hvor mange penge du har til overs hver måned. Så kan du se, om der er plads til at betale af på et nyt lån. Det kan godt være, du kan låne til en skøn ferie eller den hjemmebio, du savner. Bare husk, det bliver hverdag igen. Hvis økonomien er for stram, er prisen måske for høj. Det ved du bedst selv. Bare vær ærlig over for dig selv, og lån kun, hvis du kan undvære de faste afdrag bagefter. 

3. Undgå rykkere - brug Betalingsservice 

Betalingsservice er både den nemmeste og den billigste måde at betale sine regninger på. Bare meld dine regninger til én gang, så bliver de automatisk betalt hver måned. Samtidig slipper du for besværet med girokort - og rykkerne, hvis du glemmer dem. 

Budgetskema - klar til brug
Hvis du ikke er vant til at lægge budget, kan et budgetskema være en god hjælp. Her kan du sætte dine egne indtægter og udgifter ind, linje for linje. Så beregner skemaet automatisk dit rådighedsbeløb.

Hent dit Excel budgetskema her - så er du hurtigt i gang. 
Budgetskemaet er helt privat. Det er kun dig, der har adgang til det skema, du gemmer på din computer.

LÅN HELT ENKELT BETAL UD, NÅR DU VIL. LÅN HELT ENKELT I DAG.
Lånebeløb 30000 10000 50000
Løbetid 52 mdr. 12 mdr. 80 mdr.
Din månedlige ydelse:
kr.

Den månedlige ydelse er baseret på variabel årlig debitorrente 9,90 - 26,08%. ÅOP 13,26% - 30,48%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 34.875 - 48.736. Samlede kreditomkostninger kr. 9.875 - 23.736. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 2.000. Løbetid min. 12 måneder – maks. 120 måneder. Maks. ÅOP 46,36%. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid uden omkostninger.

ansøg om lån nu